Online demonstratie stempelen en inkleuren

Doe jij mee aan de vijfdelige serie mystery quilt “De natuur op haar mooist” in Quilt&Zo?

Geef je dan nu op voor de gratis online demonstratie van Ansjeline op donderdag 1 april a.s. om 14.00 uur en leer hoe jij de mooiste kleuren aanbrengt in jouw stempelafdrukken op stof!

Tijdens deze demonstratie leer je hoe je stempelt op stof en hoe je deze stempelafdruk kunt inkleuren.

Ansjeline heeft haar borduurstempels en deze techniek gebruikt in haar mystery quilt “De natuur op haar mooist” in het blad Quilt&Zo. Een serie van vijf artikelen van haar hand in 2020 en 2021 in de nummers 73 tot en met 77. Er zijn ook andere stempels en technieken die gedemonstreerd worden, hou de agenda in de gaten van www.lenianel.nl.

Ansjeline is ontwerpster van deze stempels die te koop zijn in de webshop van hetnieuweborduren.nl. Tijdens de demonstratie wordt gebruikt gemaakt van de stempels die Ansjeline in de mystery quilt heeft verwerkt. De borduurstempels heeft zijzelf ontworpen en ontwikkeld.

Tip: zorg dat je van te voren jouw stempels in huis hebt en klaar liggen, dan kun je tijdens de demonstratie gelijk meedoen en uitproberen. Heb je nog geen stempels? Alle stempels die voor 29 maart besteld zijn kunnen op tijd geleverd worden. Kijk in de webshop op www.lenianel.nl.

Meedoen is heel eenvoudig:

1. Na inschrijving ontvang je een mail met een link.

2. Op de dag van de demonstratie klik je op de link en opent zoom automatisch met beeld en geluid.

3. Tijdens de demonstratie kun je vragen stellen via de chat van zoom.

Wil jij ook leren hoe je kleur op stof kunt aanbrengen met oliepastelkrijt en textielmedium? Schrijf je dan hier in. Let op: er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees op tijd om teleurstelling te voorkomen.

Heb je nu al een vraag? Stel hem gerust met een mailtje aan ansjeline@lenianel.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s