Nieuw in ons assortiment: TOHO Beads glaskralen

Maker van deze mooie glaskralen van wereldklasse is TOHO Beads. Ze zijn dan ook terecht trots op deze uitzonderlijke kwaliteitskralen.

Het unieke en innovatieve design zorgt voor speciale kenmerken. De kralen hebben een groter rijggat en stelselmatig met exact dezelfde afmeting, vorm en kwaliteit. Dit zorgt voor een zeer professionele uitstraling bij het creëren van rijgpatronen, het verfraaien van kleding, sieraden en andere accessoires. Met deze lichtgewicht en volkomen gelijkmatige kralen is het resultaat altijd bijzonder mooi. Het rijggat van elke kraal is of gekleurd, of met zilverkleur bekleed voor een luxe glans.

Projecten met kralen worden steeds populairder bij het borduren, haken en breien. Ze zijn dan ook uitermate geschikt om te gebruiken bij de borduurstempels van Ansjeline.

De glaskralen zitten verpakt in een transparant buisje welke gemakkelijk te openen en opnieuw af te sluiten zijn door het clicksysteem. In ieder buisje zit 4 gram glaskralen. Het assortiment bestaat uit 44 kleuren en vier prijsklassen.

De TOHO Beads glaskralen vind je bij hetnieuweborduren.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s