Borduurstempel vilten

De afdruk van een borduurstempel Ansjeline kun je, voor je gaat borduren, invilten.

Na het stempelen vilt je de afbeelding met een viltnaald in met leuke kleurtjes Merino wol om te vilten. Wanneer je met het invilten klaar bent borduur je de afbeelding volgens borduurpatroon van de borduurstempel. Het is ook leuk om bij het borduren kraaltjes te gebruiken. Zoek hierbij kraaltjes, bijpassend in de kleur van de stof of de viltwol dat je gebruikt.

Kijk naar dit heuptasje met de borduurstempel “salamander”. Het langwerpig tasje met de ritssluiting aan de achterkant, vouw je dubbel en sluit je af. De gevilte en geborduurde salamander prijkt uiteraard aan de buitenzijde. Zo heb je een unieke heuptas.

#borduren #stempelen #vilten #borduurstempel #hetnieuweborduren.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s