3 gedachtes over “Nieuw project…

 1. L.Ree zegt:

  Heel leuk ik maakte een blunder bij mijn creaclub. Wilde de dames uitleggen om de teckel te schaduwen .
  Vol enthousiasme zette ik de 2 de hond voor in plaats van achter. Ik haalde de stempel en afdek papier weg. Grote hilariteit toen we 2 parende hondjes zagen. Goede voorbereiding is echt nodig. Het is zo leuk werk. Groet Louise

  Like

  • hetnieuweborduren zegt:

   Hallo, hilarisch en wat goed te horen dat jullie er zo’n plezier in hebben gehad! En ja, je moet goed nadenken wat je op de voorgrond wilt. Want dat moet je als eerste stempelen. Dank je wel voor het mee genieten en nog veel succes verder! Wil je nog meer weten we staan ook in Rijswijk op de beurs.
   Groet, Ansjeline

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s