Handwerkbeurs Rijswijk

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 september 2017 stonden wij op De Handwerkbeurs in De Broodfabriek in Rijswijk. Kwam net de nieuwste, Kerstspecial Quilt&Zo (48) uit. Met daarin het artikel van Ansjeline “Kerstboom met teckel”, waarin gebruik is gemaakt van de borduurstempel teckel. Ook in de nieuwste Aan de Haak (11) een artikel van haar hand van een “Stoere winterset”.

Beide dagen gaven we een workshop waarin kennisgemaakt kon worden met hetnieuweborduren. Na het stempelen werd de afbeelding ingekleurd en om daarna eventueel geborduurd te worden. Het eindresultaat, dat thuis afgemaakt wordt, was een naaldenmapje.

I

Een gedachte over “Handwerkbeurs Rijswijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s